dimecres, 31 d’agost del 2016

Una dimissió a càmera lenta

Entrevista de Nacho Jiménez al Regidor. Última Hora (31.08.2016)


Se'n va un càrrec polític que assegurava que el que hi havia abans d'ell era tan dolent que no ho podria fer pitjor. Hem pogut comprovar que fonamentar les virtuts d'un mateix en els defectes dels altres no resulta ser un bon discurs.

La societat va treure al Partit Popular del Govern i de les institucions. L'endemà de les eleccions municipals, després d'haver consultat amb multitud de cafès i de reunions variades als agents culturals -ara parlen del sector- per a realitzar el programa, MÉS per Palma va improvisar.

Se'n va, però li costa partir. Anuncia el que es farà l'any que ve manllevant un possible encert al futur regidor.

Se'n va sense "res específic" que li quedi pendent. Li ha sobrat el temps. No ens ha d'estranyar si llegim la seva definició de cultura: "cadascú té el seu punt de vista" i això, per algú que volia ser "amic de tothom" mostra una falta de definició alarmant. S'ha navegat sense brúixola.

Se'n va i ens deixa l'herència de la feixina, un any perdut i un bon consell pel proper regidor: "Què sàpiga assumir els seus errors". És una llàstima que després ens digui que la seva dimissió és per motius personals.

Ara s'obre una finestra d'oportunitat per a les polítiques culturals. Posem el nord allà on toca. Hi ha un acord per a prioritzar les polítiques socials amb totes els partits que sustenten l'Ajuntament. La cultura és política social quan té retorn, la resta de coses ja són al programa. Ho sabrem aprofitar?

Adéu Miquel. Ha estat una bona decisió, sort amb el que facis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada